Цей найсмачніший суп подобається усім!
Обожнюю його готувати, такий смачний та ароматний!
Ситно, смачно, незвично з найбанальніших продуктів!
Інгредієнти:
Суп:
- 500-600 г курячого м’яса
- 2-3 ст. л. олії
- 2 цибулини
- 2 моркви
- 6 картоплин
- 1 болгарський перець
- сіль, чорний перець за смаком
- 1 шт. лавровий лист
- 3-4 запашного перцю горошком
- 1 ч. л. паприки (за бажанням)
- вода
Тісто для рулетів:
- 100 г кефіру
- 0,5 ч. л. солі
- 0,5 ч. л. соди
- 150 г борошна
Начинка для рулетів:
- 4 зуб. часнику
- 0,5 пучка кропу
- 2 ст. л. олії
Приготування:
Вливаю олію у 3-х літрову каструлю, розігріваю. Кладу м’ясо, обсмажую з обох боків до легкої золотистості. Цибулю, моркву та картоплю нарізаю середніми шматочками, однакового розміру. А болгарський перець нарізаю соломкою. Додаю до м’яса цибулю, моркву і болгарський перець, смажу 5-7 хв, щоб морква віддала свій колір. Потім додаю сіль, чорний перець, лаврові листочки, запашний перець горошком та паприку. Аж тепер додаю картоплю і знову перемішую. Заливаю водою, щоб вона покривала вище на 1,5-2 см., накриваю кришкою. Тушкую на невеликому вогні 15-20 хвилин.

Тісто для рулетів:
Змішую кефір, сіль та соду. Просіюю борошно, замішую тісто руками. До рук воно не липне і водночас м’яке. Тісто нариваю рушником і залишаю відпочити на 10-15 хв.
Начинка для рулетів:
Видавлюю через прес у миску часник, додаю подрібнений кріп, олію, перемішую.
Присипаю борошном, стіл та тісто, розкачую в тонкий пласт 2-3 мм. Зверху по тісту розподіляю начинку, скручую в щільний рулет, защипую краї. Тепер розрізаю на шматочки завширшки 2 см.

Рулети викладаю у суп, каструлю накриваю кришкою і варю на невеликому вогні 7-10 хвилин. Смачного!
