Беру трохи Молока і Муки — За 20 хв Чарівний Торт до чаю

Поділюсь з вами рецептом свого улюбленого швидкого а шоколадного тортика до чаю!

Рецепт і інгредієнти дуже прості!

Всі в захваті від смаку!

Інгредієнти:

Коржі:

  • вершкове масло 80 г
  • мед 3 ст. л.
  • сода 1 ч. л.
  • яйця 4-5 шт.
  • цукор 200 г
  • борошно 450 г
  • какао

Крем:

  • цукор 150 г
  • жовток 2 шт.
  • крохмаль 3 ст. л.
  • молоко 600 г
  • вершкове масло 200 г
  • розтоплений шоколад для прикраси

Приготування:

Коржі:

Беру каструлю з товстим дном. Кладу у неї вершкове масло, мед, перемішую. Всипаю соду, перемішую. Ставлю на вогонь, помішуючи, до розчинення і кипіння маси. Перекладаю у миску, трішки охолоджую, щоб не зварились. Тоді додаю яйця, цукор, перемішую. Всипаю борошно, какао, замішую тісто. Ділю на 7 частин, формую кульки, накриваю плівкою, щоб не обвітрювались.

На пергаменті тісто розкачую у прямокутні пласти, обрізаю краї. Випікаю у розігрітій духовці до 200 градусів по 4 хвилин. Так випікаю всі 7 коржів.

Крем:

Беру каструлю з товстим дном. Всипаю цукор, додаю жовток, перемішую. Додаю крохмаль, вливаю молоко, перемішую. Ставлю на вогонь, помішуючи, до загустіння крему. З каструлі крем кладу у миску, накриваю плівкою в “контакт” та залишаю охолоджуватись. Потім в окремій мисці збиваю м’яке масло міксером до пишності, додаю охолоджену заварну масу і замішую міксером до пишності крему.

Складаю тортик, перемащую коржі кремом, складаючи один на одного.

Торти прикрашаю, поливаючи його розтопленим шоколадом. Можна смакувати!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *