Мій рецепт торта здивував усіх!
Неймовірно смачний!
Моя родина в захваті від такого смачного торта!
Має неймовірний смак і просто готується!
Інгредієнти:
Бісквіт:
- 5 яєчних білків
- сіль дрібка
- сік 1/2 лимона
- 40 г цукру
- 70 г борошна
- 40 г цукрової пудри
Крем:
- 5 яєчних жовтків
- 8 г ванільного цукру
- 150 г цукру
- 20 г борошна
- 250 мл вершків рідких
- 100 г вершкового масла м’якого
Для прикраси:
- 70 г тертого білого шоколаду
- тертий кокос
Приготування:
Бісквіт:
Збиваю яєчні білки міксером з дрібкою солі до піни. Додаю сік лимона, збиваю. Далі збиваючи, всипаю цукор до пишної та світлої маси. Просіюю борошно та цукрову пудру, замішую акуратно лопаткою до однорідності. Форму діаметром 20 см застеляю пергаментом, змащую олією і викладаю тісто. Відправляю у духовку при температурі 175 градусів на 30-35 хвилин. Потім охолоджую і розрізаю горизонтально навпіл.

Крем:
У каструлю з товстим дном розбиваю жовтки, додаю ванільний цукор, цукор, перемішую вінчиком. Всипаю борошно, вливаю рідкі вершки, перемішую. Готую на середньому вогні, постійно помішуючи, доки не отримаю густу текстуру. забираю з вогню, накриваю харчовою плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись. Потім збиваю м’яке вершкове масло міксером до пишності, додаю охолоджену заварну масу і збиваю міксером до однорідності.
Збираю торт, змащую перший корж половиною крему, кладу другий корж і друга половина крему. Боки тортика теж змащую кремом.

Боки прикрашаю кокосом, верху тортика шоколадом, смачного!
