Подруга добавила «Мій Суп» в меню свого ресторану —каже: Його замовляють найчастіше

Дівчатка, маю для вас чудовий суп, з ресторану!

Інколи готую його на овочевому бульйоні, цього разу у мене яловичий!

Дуже смачний виходить!

Інгредієнти:

  • Бульйон (у мене яловичий) – 1,5 л
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Баклажани – 2 шт.
  • Помідори – 3-4 шт.
  • Сметана – 2-3 ст. л.
  • Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
  • Часник – 2-4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Олія – для обсмажування

Приготування:

Картоплю нарізаю кубиками. У киплячий бульйон кладу картоплю, солю і залишаю варитися до повної готовності картоплі.

Тим часом дрібно нарізаю цибулю та баклажани. Окремо на сковороді розігріваю олію й обсмажую цибулю, поки вона не стане м’якою. Баклажани висипаю до цибулі. Обсмажую 5 хвилин, до напівготовності. Помідори заливаю кип’ятком, щоб легко зняти шкірку. Нарізаю дрібними кубиками й додаю у сковорідку. Тушкую 3–4 хвилини, підсолюю і додаю сметану. Перемішую, тушкую ще кілька хвилин і відставляю вбік.

Картопля вже повністю готова, до неї додаю засмажку з овочів, доводжу до кипіння і варю ще 2–3 хвилини. Додаю подрібнену зелень і часник. Ще раз доводжу до кипіння.

Забираю з плити і залишаю суп настоятися хвилин 20, щоб смак гарно розкрився. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *