Приготую не пиріг, а золото!
Це кращий пиріг який я пробувала!
Так просто готується, а зупинитись їсти цю смакоту нереально!
Інгредієнти:
Тісто:
- Яйця 4 шт.
- Сіль щіпка
- Цукор 200 г
- Олія 120 мл
- Кефір 120 мл
- Борошно 280 г
- Розпушувач 1 ч. л.
Крем:
- Сир кисломолочний 300 г
- Яйце 1 шт.
- Цукрова пудра 3 ст. л.
Приготування:
Тісто:
Збиваю яйця міксером з дрібкою солі та цукром до пишної та світлої маси. Вливаю олію, кефір, перемішую. Просіюю борошно і розпушувач, замішую міксером до однорідності. Форму для запікання змащую вершковим маслом та викладаю тісто.

Крем:
До сиру додаю яйце та цукрову пудру, збиваю блендером до однорідності. Викладаю крем у кондитерський мішок, малюю сіточку на тісті.

Випікаю 40-45 хвилин при 180 градусах. Прикрашаю цукровою пудрою, смачного!
