Не пиріг, а Золото. «Арабський» пиріг — найкращий в моєму житті. Кращого не пробувала

Приготую не пиріг, а золото!

Це кращий пиріг який я пробувала!

Так просто готується, а зупинитись їсти цю смакоту нереально!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Яйця 4 шт.
  • Сіль щіпка
  • Цукор 200 г
  • Олія 120 мл
  • Кефір 120 мл
  • Борошно 280 г
  • Розпушувач 1 ч. л.

Крем:

  • Сир кисломолочний 300 г
  • Яйце 1 шт.
  • Цукрова пудра 3 ст. л.

Приготування:

Тісто:

Збиваю яйця міксером з дрібкою солі та цукром до пишної та світлої маси. Вливаю олію, кефір, перемішую. Просіюю борошно і розпушувач, замішую міксером до однорідності. Форму для запікання змащую вершковим маслом та викладаю тісто.

Крем:

До сиру додаю яйце та цукрову пудру, збиваю блендером до однорідності. Викладаю крем у кондитерський мішок, малюю сіточку на тісті.

Випікаю 40-45 хвилин при 180 градусах. Прикрашаю цукровою пудрою, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *