Вечеря «На ура» – смакота, яку просить чоловік щотижня. Готується легко, а смак на 1000 балів

Мало хто знає цей поживний і простий рецепт!

Дуже смачно, я готую його щодня!

Такий смачний, але дуже простий рецепт!

Інгредієнти:

  • 2–3 картопля
  • олія трішки до картоплі
  • 1 цибуля
  • 500 г курячого філе
  • 50 г вершкового масла (для обсмажування)
  • 2–3 зуб. часнику
  • Петрушка
  • Сіль, мелений чорний перець, мелений солодкий перець за смаком

Соус:

  • 3 яйця
  • 100 г йогурту або сметани
  • 100 г сир твердий

Приготування:

Форму для запікання змащую олією, викладаю цибулю порізану півкільцями. Картоплю нарізаю кружечками, солю, перчу, змішую з олією, викладаю шар на цибулю.

Курку нарізаю кубиками, обсмажую на вершковому маслі, додаю сіль, мелений чорний перець, мелений солодкий перець за смаком і тертий на терці часник.

Соус:

Збиваю виделкою яйця з йогуртом, змішую з тертим на терці сиром. Викладаю у форму курку та змащую соусом.

Відправляю у духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин. Прикрашаю перед подачею зеленню, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *