Мій улюблений ванільний рулет!
Просто виливаю тісто на деко!
Смачний рецепт випічки з заварним кремом!
Ідеально для будь-якої нагоди!
Інгредієнти:
Тісто:
- 4 яйця
- 1 дрібка солі
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 180 г борошна
- 30 г вершкового масла розтопленого
- 400 мл молока
Крем:
- 2 яйця
- 100 г цукру
- 1 дрібка солі
- 10 г ванільного цукру
- 40 г кукурудзяного крохмалю
- 70 г вершкового масла розтопленого
- 500 мл молока
- 60 г вершкового масла
Приготування:
Тісто:
Збиваю яйця вінчиком з дрібкою солі, ванільним цукром та цукром до однорідності. Просіюю частинами борошно, замішую до однорідності. Вливаю розтоплене масло, молоко, перемішую. Вливаю тісто на деко застелене пергаментом. Випікаю в духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Крем:
У каструлю з товстим дном розбиваю яйця, додаю цукор, сіль, ванільний цукор, крохмаль, перемішую. Додаю розтоплене вершкове масло, молоко, перемішую. Ставлю на вогонь, постійно помішуючи, до загустіння маси. Перекладаю у миску, накриваю харчовою плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись. Потім додаю ще м’яке вершкове масло та збиваю крем міксером до пишності.
Викладаю крем на всю поверхню охолодженого коржа, закручую у рулет.

Даю йому відпочити в холодильнику на ніч. Нарізаю і смакуємо!
