Тісто просто виливаю на деко! Смачніше ніж «Наполеон», простіше ніж «Шарлотка»

Мій улюблений ванільний рулет!

Просто виливаю тісто на деко! 

Смачний рецепт випічки з заварним кремом!

Ідеально для будь-якої нагоди!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 4 яйця
  • 1 дрібка солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 180 г борошна
  • 30 г вершкового масла розтопленого
  • 400 мл молока

Крем:

  • 2 яйця
  • 100 г цукру
  • 1 дрібка солі
  • 10 г ванільного цукру
  • 40 г кукурудзяного крохмалю
  • 70 г вершкового масла розтопленого
  • 500 мл молока
  • 60 г вершкового масла

Приготування:

Тісто:

Збиваю яйця вінчиком з дрібкою солі, ванільним цукром та цукром до однорідності. Просіюю частинами борошно, замішую до однорідності. Вливаю розтоплене масло, молоко, перемішую. Вливаю тісто на деко застелене пергаментом. Випікаю в духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Крем:

У каструлю з товстим дном розбиваю яйця, додаю цукор, сіль, ванільний цукор, крохмаль, перемішую. Додаю розтоплене вершкове масло, молоко, перемішую. Ставлю на вогонь, постійно помішуючи, до загустіння маси. Перекладаю у миску, накриваю харчовою плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись. Потім додаю ще м’яке вершкове масло та збиваю крем міксером до пишності.

Викладаю крем на всю поверхню охолодженого коржа, закручую у рулет.

Даю йому відпочити в холодильнику на ніч. Нарізаю і смакуємо!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *