Це казка для Шлунку — Найсмачніший «Осінній суп» в світі. Цілий рік чекаю Осені

Цей гарбузовий суп настільки смачний, що я готую його майже кожен день!

Цей суп як ліки для мого шлунку!

Неймовірно смачно!

Овочевий суп за 20 хвилин! 

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 2 зуб. часнику
  • 1 морква
  • 1 пучок цибуля зелена
  • 4 картоплини
  • 1/2 гарбуза
  • вода 600 мл
  • сіль, чорний перець за смаком
  • зелень для подачі

Сухарики:

  • 3 скибочки хліба
  • оливкова олія
  • сіль, часник сушений, червоний перець, італійські трави

Приготування:

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую до прозорості дрібно порізану цибулю. Тепер додаю дрібно порізаний часник, перемішую, смажу. Моркву нарізаю півкільцями, додаю в сковорідку, обсмажую декілька хвилин. Додаю зелену цибулю, смажу 4-5 хвилин. Додаю картоплю порізану шматочками, смажу декілька хвилин. Тепер гарбуз очищаю від шкірки та нарізаю шматочками, смажу все разом.

Перекладаю усе з сковорідки у каструлю, заливаю водою, солю, перчу, перемішую. Накриваю кришкою та варю до м’якості гарбуза.

Коли овочі усі вже розм’якли, перебиваю суп блендером в однорідну масу.

Сухарики:

Хліб нарізаю кубиками, змішую з олією, сіллю, сушеним часником, перцем та італійськими травами. Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Відправляю у духовку при температурі 180 градусів на 10 хвилин.

Прикрашаю суп зеленню і подаю з сухариками, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *