Цей гарбузовий суп настільки смачний, що я готую його майже кожен день!
Цей суп як ліки для мого шлунку!
Неймовірно смачно!
Овочевий суп за 20 хвилин!
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 2 зуб. часнику
- 1 морква
- 1 пучок цибуля зелена
- 4 картоплини
- 1/2 гарбуза
- вода 600 мл
- сіль, чорний перець за смаком
- зелень для подачі
Сухарики:
- 3 скибочки хліба
- оливкова олія
- сіль, часник сушений, червоний перець, італійські трави
Приготування:
На сковорідці розігріваю олію та обсмажую до прозорості дрібно порізану цибулю. Тепер додаю дрібно порізаний часник, перемішую, смажу. Моркву нарізаю півкільцями, додаю в сковорідку, обсмажую декілька хвилин. Додаю зелену цибулю, смажу 4-5 хвилин. Додаю картоплю порізану шматочками, смажу декілька хвилин. Тепер гарбуз очищаю від шкірки та нарізаю шматочками, смажу все разом.
Перекладаю усе з сковорідки у каструлю, заливаю водою, солю, перчу, перемішую. Накриваю кришкою та варю до м’якості гарбуза.

Коли овочі усі вже розм’якли, перебиваю суп блендером в однорідну масу.

Сухарики:
Хліб нарізаю кубиками, змішую з олією, сіллю, сушеним часником, перцем та італійськими травами. Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Відправляю у духовку при температурі 180 градусів на 10 хвилин.
Прикрашаю суп зеленню і подаю з сухариками, смачного!
