Коли вдома є картопля готую тільки цю страву!
Пиріжки тепер не роблю!
Навчила подруг готувати, вони в захваті від смаку!
Інгредієнти:
- Картопля 400 г
 - Відвар картоплі 200 мл.
 - Цукор 1 ст. л.
 - Сіль 1 ч. л.
 - Яйце 1 шт.
 - Борошно 550-600 г
 - Розпушувач 1 ч. л.
 - Сир твердий 150 г
 - Олія для обсмажування
 
Приготування:
Картоплю очищаю і нарізаю шматочками, відварюю у підсоленій воді до готовності. Перекладаю картоплю у миску, перетворюю на пюре. Вливаю відвар картоплі, сиплю цукор та сіль, перемішую. Залишаю, щоб трішки охолонуло, тоді замішую з яйцями. Потім просіюю борошно та розпушувач, замішую тісто руками.
Ділю тісто на 2 частини, формую кульки, розкачую круглі коржики, розрізаю на трикутники, викладаю зверху тертий на терці твердий сир.

Зверху викладаю другий круглий коржик з тіста, щільно защіпаючи краї. Ножем розрізаю трикутники, зліплюю краї.

Розігріваю олію в сковорідці і обсмажую до золотистості з обох сторін. Викладаю на паперові рушники, щоб позбутись зайвої олії. Смачного!
