Моя улюблена ситна, смачна і недорога страва, яку дуже любить моя сім’я.
Можна подавати на обід або на вечерю, прекрасно підійде, як в якості повноцінного обіду, так і для швидкого перекусу!
Інгредієнти:
Тісто:
- Картопляне пюре – 1 кг.
- Сіль за смаком
- Куркума – 1 ч. л.
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 130 г
Начинка:
- Кисломолочний сир – 500 г
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
- Олія для смаження
Приготування:
Тісто:
Картоплю очищаю і нарізаю шматочками, відварюю у підсоленій воді до готовності, перетворюю на пюре. Додаю сіль за смаком, куркуму, яйця, борошно, замішую руками тісто.
Начинка:
Кисломолочний сир перебиваю блендером до однорідності. Тепер змішую з подрібненим кропом та сіллю.
З тіста формую коржики руками та викладаю всередину начинку, защипаю.

Розігріваю олію в сковорідці і обсмажую до золотистості з обох сторін.

Смачного!
