Люди добрі, телефон розривається! — Ці «Штучки» принесли мені славу на все село

Моя улюблена ситна, смачна і недорога страва, яку дуже любить моя сім’я.

 Можна подавати на обід або на вечерю, прекрасно підійде, як в якості повноцінного обіду, так і для швидкого перекусу!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Картопляне пюре – 1 кг.
  • Сіль за смаком
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 130 г

Начинка:

  • Кисломолочний сир – 500 г
  • Кріп за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

Тісто:

Картоплю очищаю і нарізаю шматочками, відварюю у підсоленій воді до готовності, перетворюю на пюре. Додаю сіль за смаком, куркуму, яйця, борошно, замішую руками тісто.

Начинка:

Кисломолочний сир перебиваю блендером до однорідності. Тепер змішую з подрібненим кропом та сіллю.

З тіста формую коржики руками та викладаю всередину начинку, защипаю.

Розігріваю олію в сковорідці і обсмажую до золотистості з обох сторін.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *