Ніхто не знає цей рецепт котлет, які зводять усіх з розуму!
Ділюсь з вами чудовим рецептом, який легко приготувати!
Ця страва поєднує смачні аромати і є ідеальною для будь-якої нагоди.
Інгредієнти:
Картопляна маса:
- картопля 4 шт.
- морква 1 шт.
- сіль за смаком
- петрушка за смаком
- борошна 3 ст. л.
Начинка:
- цибуля 1 шт.
- капуста 150 г
- гриби печериці 40 г
- сіль, перець за смаком
- кетчуп 20 г
- олія для обсмажування
Панірування:
- яйця 2 шт.
- панірувальні сухарі
Приготування:
Картопляна маса:
Картоплю і моркву очищаю і нарізаю шматочками, відварюю разом у підсоленій воді до готовності, перетворюю на пюре. Додаю подрібнену петрушку, перемішую. Всипаю борошно, замішую.

Начинка:
На сковорідці розігріваю олію та обсмажую до прозорості дрібно порізану цибулю. Додаю дрібно шатковану капусту та обсмажую до м’якості капусти. Тоді нарізаю дрібно гриби, кладу у сковорідку, обсмажую все разом, помішуючи. В кінці солю та перчу за смаком, додаю кетчуп, перемішую.

Формую у руках з картопляної маси коржики, вкладаю в середину начинку і загортаю, формуючи котлетки.

Панірую спочатку в збитих яйцях, тоді в панірувальних сухарях. На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Смачного!
