«Білоруські котлети» — готую 3 день підряд. Не вечеря, а казка: дешево, смачно і ситно

Ніхто не знає цей рецепт котлет, які зводять усіх з розуму!

Ділюсь з вами чудовим рецептом, який легко приготувати!

Ця страва поєднує смачні аромати і є ідеальною для будь-якої нагоди.

Інгредієнти:

Картопляна маса:

  • картопля 4 шт.
  • морква 1 шт.
  • сіль за смаком
  • петрушка за смаком
  • борошна 3 ст. л.

Начинка:

  • цибуля 1 шт.
  • капуста 150 г
  • гриби печериці 40 г
  • сіль, перець за смаком
  • кетчуп 20 г
  • олія для обсмажування

Панірування:

  • яйця 2 шт.
  • панірувальні сухарі

Приготування:

Картопляна маса:

Картоплю і моркву очищаю і нарізаю шматочками, відварюю разом у підсоленій воді до готовності, перетворюю на пюре. Додаю подрібнену петрушку, перемішую. Всипаю борошно, замішую.

Начинка:

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую до прозорості дрібно порізану цибулю. Додаю дрібно шатковану капусту та обсмажую до м’якості капусти. Тоді нарізаю дрібно гриби, кладу у сковорідку, обсмажую все разом, помішуючи. В кінці солю та перчу за смаком, додаю кетчуп, перемішую.

Формую у руках з картопляної маси коржики, вкладаю в середину начинку і загортаю, формуючи котлетки.

Панірую спочатку в збитих яйцях, тоді в панірувальних сухарях. На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *