Приготую майже “ресторанну” страву за лічені хвилини.
Один із моїх найкращих варіантів,
коли хочеться смачно та швидко!
Інгредієнти:
- Батон 8 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Вершкове масло для обсмажування цибулі
- Борошно 1 ст. л.
- Яйце сире 1 шт.
- Сир твердий 67 г
- Сіль, перець за смаком
- Олія для змащування дека
Приготування:
Цибулю нарізаю дуже дрібно, обсмажую на сковороді на вершкового маслі до легкої золотистості. Всипаю до цибулі борошно, постійно перемішуючи, обсмажую ще 3 хвилини. Розбиваю в окрему миску яйце, збиваю, додаю натертий сир, смажену цибулю, сіль, перець, перемішую. Під час перемішування сир починає плавитися, так має бути, цибуля гаряча.

Нарізаю батон, викладаю начинку. Бутерброди викладаю на деко для запікання, змащене олією. Ставлю деко в духовку на 7 хвилин за 200-220 градусів до підрум’янення.

Смачного!
