Моєму рецепту більше 20 років, і досі не набридли — Готую їх постійно, бо дуже смачно і просто

Чудові коржі, які смажу за лічені хвилини, а з’їдаються моїми ще швидше! Готую на сніданок, вони виходять золотистими і дуже смачними!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 200 мл. кефіру (кімнатної температури)
  • 1 яйце
  • 0,5 ч. л. солі
  • 3 ст. л. олії
  • 300 г борошна
  • 10 г розпушувача

Начинка:

  • 130 г голландського сиру
  • 100 г кисломолочного сиру (жирніший)
  • 20 г кропу

Приготування:

Тісто:

Вливаю у глибоку миску кефір, змішую з яйцем та сіллю. Додаю олію, просіюю борошно та розпушувач, замішую руками тісто. Воно не має бути занадто тугим. Накриваю рушником на 20 хвилин, ставлю в тепле місце.

Тісто перекладаю на стіл, ділю на 2 частини, розкачую в прямокутний тонкий пласт. Посипаю тертим голландським сиром 80 грам. Згортаю в рулет, розрізаю на невеликі порції. Кожну розкачую в коржик.

На друге тісто викладаю тертий голландський сир, зверху кисломолочний та посипаю подрібненим кропом. Загортаю в рулет, розрізаю на частинки. Також розкачую в коржі.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *