Чудові коржі, які смажу за лічені хвилини, а з’їдаються моїми ще швидше! Готую на сніданок, вони виходять золотистими і дуже смачними!
Інгредієнти:
Тісто:
- 200 мл. кефіру (кімнатної температури)
- 1 яйце
- 0,5 ч. л. солі
- 3 ст. л. олії
- 300 г борошна
- 10 г розпушувача
Начинка:
- 130 г голландського сиру
- 100 г кисломолочного сиру (жирніший)
- 20 г кропу
Приготування:
Тісто:
Вливаю у глибоку миску кефір, змішую з яйцем та сіллю. Додаю олію, просіюю борошно та розпушувач, замішую руками тісто. Воно не має бути занадто тугим. Накриваю рушником на 20 хвилин, ставлю в тепле місце.
Тісто перекладаю на стіл, ділю на 2 частини, розкачую в прямокутний тонкий пласт. Посипаю тертим голландським сиром 80 грам. Згортаю в рулет, розрізаю на невеликі порції. Кожну розкачую в коржик.

На друге тісто викладаю тертий голландський сир, зверху кисломолочний та посипаю подрібненим кропом. Загортаю в рулет, розрізаю на частинки. Також розкачую в коржі.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Смачного!

