НАЙКРАЩІ ЛАНГОШІ ГОТОВІ ЗА 10 ХВИЛИН – Пухнасті, як мрія, ідеальні для сніданку чи вечері

Якщо ви шукаєте швидкий, смачний та пишний рецепт, ці ланго – саме те, що вам потрібно! Їх легко

приготувати, вони готові всього за 10 хвилин, і їх можна їсти як солоними, так і солодкими. Тісто

універсальне і може зберігатися в холодильнику до 7 днів.

Основний рецепт найкращих лангошів
Інгредієнти:
500 мл молока
1 свіжа дріжджова пачка
1 пакетик розпушувача
4 яйця
1 столова ложка солі
200 мл йогурту
Близько 1,4 кг борошна
Приготування:

Просійте борошно у велику миску. Додайте яйця, розпушувач, йогурт і сіль.


Окремо розчиніть дріжджі в теплому молоці та влийте решту інгредієнтів.


Замісіть до м’якості, як круасани.


Перекладіть тісто в змащену олією миску, накрийте змащеною харчовою плівкою та поставте в холодильник.


Щоб смажити лангоши, вийміть тісто, відривайте невеликі шматочки змащеними олією руками та смажте в гарячій олії до золотисто-коричневого кольору з обох боків.


Тісто можна зберігати в холодильнику до 7 днів!


Рецепт Великого посту – лангоши без яєць, такі ж пухнасті.


Інгредієнти:
4 склянки борошна (склянка 200 мл)
1,5 склянки води
2 столові ложки сухих дріжджів
2 столові ложки цукру
1 чайна ложка солі
Олія для смаження
Приготування:
Розчиніть дріжджі та цукор у теплій або холодній воді (залежно від часу приготування).


Додайте борошно та сіль, помішуючи лише ложкою, не замішуючи тісто.


Накрийте миску кришкою та дайте піднятися – на 1 годину вранці або на ніч у холодильнику.


Смажте лангоши в гарячій олії, змащуючи кожен шматочок змащеними олією руками.


Корисні поради для ідеальних результатів:


тісто має бути м’яким, липким і слизьким – не додавайте забагато борошна!


Змащуйте руки олією щоразу, коли розкачуєте тісто.


Використане борошно може вплинути на консистенцію – у мене найкращі результати вийшли з борошном «Primo Gusto» або «Bouncer».
Їх можна їсти як солоними (з сиром, сметаною, часником), так і солодкими (з цукровою пудрою, варенням, медом).
Поділіться в коментарях, з чим ви любите їх подавати: солоними чи солодкими?
Поділіться рецептом і додайте його до своїх улюблених – ви обов’язково готуватимете його знову і знову!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *