Приготую неймовірну випічку, яка одразу тане у роті! Найкращі булочки виходять з мого тіста! Всі просять добавки!
Інгредієнти:
Тісто:
- 250 мл теплого молока
 - 1\3 скл. (60 г) цукру
 - 9 г сухих дріжджів
 - 1 яйце
 - 1\3 скл. розтопленого вершкового масла
 - 1\4 скл. олії
 - 500-600 г борошна
 - 1 ч. л. солі
 
Начинка сирна:
- 300 г сиру кисломолочного
 - 1 яйце
 - 100 г цукру
 - 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
 - 1 яєчний жовток + 2 ст. л. молока (для змащування)
 
Приготування:
Тісто:
Змішую тепле молоко, цукор та дріжджі. Додаю яйце, розтоплене масло, олію, перемішую. Просіюю борошно та сіль, замішую тісто руками. Перекладаю тісто у миску, змащену олією і накриваю харчовою плівкою та залишаю, поки воно не збільшиться удвічі.
Начинка сирна:
До сиру додаю яйце, цукор, крохмаль, замішую блендером до однорідності.
Ділю тісто на 12 шматочків, формую кульки, розкачую круглі коржики. Роблю 4 надрізи в коржику і викладаю начинку. Формую пиріжки, Складаючи 4 краї до середини, як розочку.

Викладаю булочки на форму для випікання застелену пергаментом. Накриваю рушником та залишаю на 30 хвилин. Змащую збитим жовтком з молоком. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 25 хвилин.

Хай смакує!
