Не булочки, а Золото! Наче з Пекарні — Такий простий рецепт, а так смачно вийшло

Приготую неймовірну випічку, яка одразу тане у роті! Найкращі булочки виходять з мого тіста! Всі просять добавки!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 250 мл теплого молока
  • 1\3 скл. (60 г) цукру
  • 9 г сухих дріжджів
  • 1 яйце
  • 1\3 скл. розтопленого вершкового масла
  • 1\4 скл. олії
  • 500-600 г борошна
  • 1 ч. л. солі

Начинка сирна:

  • 300 г сиру кисломолочного
  • 1 яйце
  • 100 г цукру
  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 яєчний жовток + 2 ст. л. молока (для змащування)

Приготування:

Тісто:

Змішую тепле молоко, цукор та дріжджі. Додаю яйце, розтоплене масло, олію, перемішую. Просіюю борошно та сіль, замішую тісто руками. Перекладаю тісто у миску, змащену олією і накриваю харчовою плівкою та залишаю, поки воно не збільшиться удвічі.

Начинка сирна:

До сиру додаю яйце, цукор, крохмаль, замішую блендером до однорідності.

Ділю тісто на 12 шматочків, формую кульки, розкачую круглі коржики. Роблю 4 надрізи в коржику і викладаю начинку. Формую пиріжки, Складаючи 4 краї до середини, як розочку.

Викладаю булочки на форму для випікання застелену пергаментом. Накриваю рушником та залишаю на 30 хвилин. Змащую збитим жовтком з молоком. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 25 хвилин.

Хай смакує!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *