«Губки» на Сковорідці — Пиріжки більше не готую! Всі подруги просять рецепт

Це так смачно, що хочу готувати кожен день!

Всі хто пробував мій рецепт, вже готують його дома!

Мої улюблені «Губки» на сковорідці!

Інгредієнти:

  • яйця 2 шт.
  • натурального йогурту 400 г
  • солі 1 ч. л.
  • борошна 600 г
  • соди 1 ч. л.
  • олія для смаження

Приготування:

Розбиваю у глибоку миску яйця, змішую з йогуртом та сіллю. Всипаю добре просіяне борошно, також соду, замішую тісто руками.

Тепер посипаю стіл борошном, розкачую у пласт, розрізаю на смужки, тоді на ромбики.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *