Коли у мене дома є 1 яблуко і 1 яйце! Роблю це знамените печиво
, яке зводить світ з розуму, воно тане в роті!
Осінній десерт – найкращий!
Інгредієнти:
Яблучна начинка:
- 1 яблуко
- 2 ст. л. цукру
- кориці за смаком
- 1 ст. л. вершкового масла
Тісто:
- 1 яйце
- сіль дрібка
- 8 г ванільного цукру
- 50 г цукру
- 2 ст. л. молока
- 50 г розтопленого вершкового масла
- 250 г борошна
- 4 г розпушувача
- цукрова пудра для подачі
Приготування:
Яблучна начинка:
Яблука очищаю, нарізаю дрібними кубиками. Кладу у сковорідку, додаю цукор, корицю та масло. Ставлю на вогонь, помішуючи, готую до м’якості. Охолоджую у мисці.
Тісто:
Змішую вінчиком яйця, сіль, цукор та ванільний цукор. Вливаю молоко та розтоплене масло, перемішую. Просіюю борошно та розпушувач, замішую тісто рукам.
Тісто розкачую у пласт, нарізаю кружечки та викладаю начинку. Закриваю одним краєм тіста, роблячи конвертик.

Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 15-20 хвилин.

Прикрашаю цукровою пудрою, смачного!
