Торт за 10 хвилин? Легко! — Без борошна і дорогих продуктів. Ідеально до чаю

Обожнюю готувати цей тортик, витрачаю не багато часу, а який він смачний виходить!

Всі його люблять і просять ще і ще шматочок до чаю!

Інгредієнти:

  • 600 г яблук
  • 3 ст. л. цукру
  • кориця
  • 300 г печива
  • 60 г волоських горіхів
  • 50 г темного шоколаду

Крем:

  • 250 мл молока
  • 1 ст. л. цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 1,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 40 г білого шоколаду
  • білого та темного шоколаду (для прикраси)

Приготування:

Яблука очищаю та натираю на терці у суху сковорідку. Додаю цукор, корицю, перемішую. Ставлю на вогонь. помішуючи, готую 10 хвилин. Руками ламаю печиво, додаю яблука та подрібнені горішки, натираю на терці шоколад, все разом перемішую.

Беру роз’ємну форму діаметром 22 см., ставлю на тарілку. Викладаю усю масу, розрівнюю і утрамбовую ложкою.

Крем:

У каструлю вливаю молоко, змішую цукром, ванільним цукром та крохмалем. Ставлю на вогонь, постійно помішуючи, до загустіння маси. Забираю з вогню і одразу в гарячий крем додаю білий шоколад, перемішую до однорідності.

Вливаю масу у форму, посипаю подрібненим шоколадом.

Ставлю в холодильник на 4 години, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *