На Базарі дали рецепт та Навчили готувати — Скумбрію тепер готую частіше за іншу рибу!

Приготую за улюбленим рецептом божественну скумбрію у духовці! Можна її одразу проковтнути, так смачно! Готую частіше, ніж будь-яку іншу рибу!

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 2 шт.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль, чорний перець
  • Корінь хрону – за смаком
  • Цибуля – 2 шт.
  • Зелена цибуля – для подачі

Приготування:

Скумбрію нарізаю шматочками, кладу у миску. В окремій мисці змішую сметану, соєвий соус, гірчицю, сіль та перець, тепер цей соус змішую з рибою. Корінь хрону натираю на терці, цибулю нарізаю півкільцями, змішую усе разом. залишаю маринуватись на 10 хвилин.

Перекладаю на дно форми для запікання спочатку усю цибулю, а зверху кладу рибу. Відправляю у духовку при температурі 200 градусів на 25 хвилин.

Прикрашаю зеленою цибулькою та несу до столу!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *