Рецепт привезла з Чехії — Простіше не придумаєш! Боже як це смачно! Сімʼя в захваті

Маю для вас сьогодні дуже смачний і красивий тортик до чаю.

Настільки легко готується, що готую його майже кожні вихідні!

Інгредієнти:

Коржі:

  • Цукор 200 г
  • Яйце 1 шт.
  • Йогурт або кефір 220 мл.
  • Борошно 170 г
  • Какао 1 ст. л.
  • Розпушувач 1 ч. л.

Крем:

  • Вершкове масло м’яке 200 г
  • Цукор 100 г
  • Сметана 250 г
  • Чорний шоколад 50 г – для прикраси

Приготування:

Коржі:

Змішую цукор та яйце, додаю йогурт чи кефір, перемішую. Всипаю просіяне борошно, какао і розпушувач. Замішую однорідне тісто. Форму діаметром 20 см змащую вершковим м’яким маслом та застеляю пергаментом. Виливаю тісто у форму. Випікаю за 190 градусів 25 хвилин.

Бісквіт охолоджую, виймаю із форми, ділю його на 3 частини.

Крем:

Змішую м’яке масло з цукром, збиваю міксером до розчинення цукру. Додаю сметану і продовжую збивати до стійких піків.

Змащую кожен корж кремом, формуючи тортик. Верхівку і боки торта теж змащую кремом.

Прикрашаю тортик зверху натертим шоколадом. Ставлю в холодильник на 2-3 години. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *