Ідеальне печиво, яке просто тане у роті!
Готую його з мінімальною кількістю продуктів!
Витрачаю 5 хвилин на заміс + час на формування і випічку!
Інгредієнти:
- Вершкове масло м’яке 100 г
- Цукор 1,5 ч. л.
- Сіль щіпка
- Вода 200 г
- Борошно 150 г
- Яйця 3 шт.
- Цукрова пудра для прикраси
Приготування:
Беру каструлю з товстим дном. Викладаю м’яке вершкове масло, всипаю цукор і сіль, вливаю воду. Каструлю перекладаю на маленький вогонь, помішуючи, доводжу масу до розчинення. Всипаю борошно і знову помішуючи, доводжу масу до густоти. Забираю з вогню, трішки охолоджую. Додаю яйця по одному і замішую міксером до однорідності.

Беру кондитерський мішок, перекладаю у нього масу. На стандартне деко від духовки кладу пергамент і викладаю печиво.

Печиво випікаю у розігрітій духовці до 190 градусів 35 хвилин. Потім прикрашаю цукровою пудрою!
