О, Боже мій, це так смачно! Ми з чоловіком залежні від цього салату.

У наші дні важко уявити відділ фруктів та овочів без китайської капусти.

Цей вид капусти став нам таким же відомим, як і традиційна білокачанна капуста.

Інгредієнти:

  • 1 великий буряк
  • 1 середня головка китайської капусти
  • 1 пучок петрушки
  • 2-3 зелені цибулини

Потрібно виконати:

  • 3 столові ложки рослинної олії (бажано нерафінованої)
  • Сік 1 лимона
  • 1 чайна ложка французької гірчиці
  • 1 чайна ложка меду
  • Сіль за смаком

Підготовка:

  1. Буряк відваріть до м’якості, потім очистіть його та натріть на крупній тертці.
  2. Наріжте китайську капусту та дрібно наріжте петрушку та зелену цибулю.
  3. У салатниці змішайте буряк, капусту, цибулю та петрушку.
  4. Щоб приготувати соус, в окремій мисці змішайте рослинну олію, лимонний сік, французьку гірчицю, мед і сіль.
  5. Рясно заправте салат отриманою заправкою та ретельно перемішайте.

При приготуванні салату рекомендується використовувати ароматну нерафіновану рослинну олію, щоб надати страві більш насиченого та виразного смаку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *