Яблучний бісквітний рулет випікаю разом із начинкою: готується простіше простого, а результат неймовірний

Бісквітний рулет із яблуками! Дуже просто) Шматочки яблука і бісквітне тісто, спекли рулет, згорнули і готово.

Приготувння:

Духовку розігріваю до 180°С.

Спочатку потрібно підготувати яблука. Стиглі, сезонні яблука потрібно почистити та нарізати тонкими шматочками.

Додаю до них лимонний сік та перемішую

Яблука викладаю на лист з пергаментним папером, в один шар. Присипаю корицею.

Поки що відкладаю убік і готую бісквітне тісто.

Білки відокремлюю від жовтків.

До білків додаю щіпку солі та збиваю до появи пишної піни. Тепер потроху підсипаю цукор та збиваю до стійких піків. Наприкінці всипаю ванільний цукор.

На мінімальній швидкості по одному підмішую жовтки.

Борошно змішую з розпушувачем.

Половину просіюю в миску і акуратно перемішую лопаткою. Вливаю воду краєм миски.

Просіюю борошно, що залишилося, і ще раз перемішую. Готове тісто викладаю на яблука, розрівнюю.

Бісквіт потрібно випікати за 180°С – 20…25 хвилин.

Я печу на середньому рівні в духовці, режим верх+ низ, без конвекції.

Готовий бісквіт відразу ж перевертаю на лист пергаменту і знімаю верхній папір.

За допомогою нижнього листа повертаю в рулет, одразу ж, ще гарячим.

Замотую його в цей же пергамент і залишаю охолонути.

Перед подачею на стіл присипаю цукровою пудрою.

Ріжеться рулет легко, не кришиться. З’їдається звичайно швидко, а якщо залишиться зберігати можна загорнутим у папір.

РЕЦЕПТ:

Бісквіт (30*40 см)

  • яєць С1
  • 80 г цукру
  • 100 г борошна
  • 1/2 ч.л. розпушувача
  • 2 ч.л. ванільного цукру
  • 2 ст.лтеплої води

Начинка:

  • 600…650 г яблука
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 0,5-1 ч. л. кориці

Вдалої випічки

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *