Приготую ідеальне печиво, яке тане у роті одразу!
Гарне та легке, приємно м’якеньке, чудове до чаю!
Беру невелику кількість інгредієнтів!
Інгредієнти:
- сир кисломолочний 250 г
- цукор 40 г
- ванільний цукор 10 г
- яйця 2 шт.
- вершкове масло розтоплене 40 г
- борошно 180-200 г
- розпушувач 7 г
- макова маса
- полуничне варення
Приготування:
Кладу у миску кисломолочний сир, додаю цукор, ванільний цукор, яйця та перемішую. Тоді додаю розтоплене масло та перемішую. Просіюю борошно і розпушувач, замішую тісто.
Тісто перекладаю на стіл, ділю на 2 частини. Розкачую прямокутні пласти. Викладаю на перший макову начинку, а на другий полуничне варення. Розрівнюю начинки по всій поверхні і закручую рулетом.

Розрізаю два рулети на шматочки і викладаю на деко від духовки застелене пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 25-30 хвилин до рум’яної скоринки.

Прикрашаю печиво цукровою пудрою і смакую з чаєм!
