Мій улюблений банановий торт!
Його готую без випічки та всього за 20 хвилин!
Неймовірно смачний, ніжний і немов тане в роті!
Інгредієнти:
- Молоко – 600 мл
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 120 г
- Ванілін – 1 ч. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Картопляний крохмаль – 1 ст. л.
- Вершкове масло – 70 г
- Банани – 3 шт.
- Печиво – 1 уп.
- Шоколад – для прикраси
Приготування:
Беру каструлю з товстим дном. Наливаю 1/5 частини молока і доводжу до кипіння. У окрему миску розбиваю яйця і збиваю вінчиком. Всипаю цукор, ванілін та змішую. Всипаю борошно, крохмаль та змішую. Поступово вливаю молоко і змішую. Переливаю у каструлю у кипляче молоко, помішуючи. Готую 3-4 хвилини до густини. Знімаю з вогню та додаю вершкове масло, змішую. Залишаю крем остигати.
Складаю тортик. На дно форми викладаю трохи крему і тепер викладаю печиво, знову крем.

Викладаю далі кружечки банани та знову крем. Повторюю печиво, крем, банани і змащую усе кремом.

Посипаю тертим шоколадом. Смачного!
