Є 2 яблука і 5 хвилин? Боже, як я їх люблю. Так просто і так смачно. Не втомлююсь готувати

Беру 2 яблука і готую цей неймовірний десерт за 5 хвилин!

Ви будете вражені!

Супер смачно.

Легкий десерт, який всі обожнюють!

Інгредієнти:

  • листкове тісто
  • молоко (для змащування)
  • борошна (для посипання)
  • 1 жовток + 1 ч. л. молока (для змащування)
  • цукрова пудра (для прикраси)

Начинка:

  • 2 яблука
  • 2 ст. л. цукру
  • трохи кориці
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • варення з абрикосів
  • мигдаль подрібнений

Приготування:

Начинка:

Яблука очищаю, натираю на терці. Кладу на сковорідку, додаю цукор, корицю та вершкове масло. Готую, помішуючи, до м’якості, охолоджую.

Беру один пласт листкового тіста, кладу на пергамент, змащую молоком, зверху кладу другий пласт, посипаю борошном та розкачую трішки зверху два пласти. Розрізаю на трикутники. Викладаю охолоджену яблучну начинку, розмащую, зверху розмащую варення. Посипаю подрібненим мигдалем. Закручую рогаликами.

Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Змащую збитим жовтком з молоком. Знову посипаю подрібненим мигдалем. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 30 хвилин.

Прикрашаю цукровою пудрою, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *