Брускета з авокадо, бурратою та помідорами на сільському хлібі

Інгредієнти:


– 1 буханець сільського хліба (наприклад, чіабатта або сільський хліб), нарізаний товстими скибочками


– 2 стиглих авокадо


– 250 г бурати


– 150 г помідорів чері (розрізаних навпіл або на четвертинки)
– 1 зубчик часнику, розрізаний навпіл


– 1 лайм (сік і цедра)
– 1 жменя свіжого базиліка, подрібненого
– 2 столові ложки оливкової олії


– Сіль і перець за смаком
– Бальзамічна глазур (для прикраси)

Приготування:

  1. Підсмажте хліб: Змастіть скибочки хліба оливковою олією та підсмажте в розігрітій духовці за температури 200°C протягом 5-7 хвилин до золотисто-коричневого кольору та хрусткої скоринки.
  2. Часникова приправа: Натріть підсмажені скибочки хліба половинкою зубчика часнику. Це додасть хлібу чудового аромату.

Підготуйте авокадо: Розріжте авокадо навпіл та вийміть кісточку. Розімніть м’якоть у мисці до кремоподібної консистенції. Потім приправте соком лайма, цедрою лайма, сіллю та перцем.

Посипте зверху підсмажені скибочки хліба сумішшю з авокадо, переконавшись, що кожен скибочка добре покритий.

Викладіть зверху помідори чері та шматочки бурати: Рівномірно розподіліть розрізані навпіл або на четвертинки помідори чері та поламану бурату на скибочки хліба.

Прикраса: Посипте брускету подрібненим базиліком. Збризніть невеликою кількістю оливкової олії та бальзамічної глазурі для посилення смаку.

Подача: Насолоджуйтесь брускетою одразу – вона найсмачніша свіжоприготованою!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *