Мене на базарі навчили готувати цю неймовірну скумбрію! Виходить рум’яною, ароматною, соковитою та неймовірно смачною! Усі в захваті!
Інгредієнти:
- Скумбрія – 2 шт.
- Олія – 3 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Паприка – 2 ч. л.
- Часник – 3 зуб.
- Кріп – 1 пучок
Приготування:
Очищаю рибу і промиваю в холодній воді, просушую її на паперових рушничках. Тепер роблю надрізи на спинці. У мисці змішую олію з лимонним соком, сіллю, паприкою і видавленим через прес часником, перемішую. Обмащую цим маринадом рибу зверху і всередині. Запихаю кріп всередину рибки. Кладу рибу у фольгу, підвертаючи усі краї.

Рибу залишаю маринуватись на 20 хвилин. Потім перекладаю на деко від духовки.

Духовку розігріваю до 180 градусів, запікаю 30 хвилин. Смачного!
