Приготую дуже ароматний пиріг з персиками за простим рецептом! Тісто дуже ніжне, а сирна начинка додає ще більшої ніжності і смакоти!
Інгредієнти:
Тісто:
- 2 яйця
- 100 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 120 мл. олії
- 120 г йогурту (натурального )
- 200 г борошна
- 10 г розпушувача
Сирна начинка:
- 100 г сиру маскарпоне
- 2 ст. л. цукру
- 1 яйце
- 100 г персиків в сиропі
- 20 г мигдалеві пелюстки
Приготування:
Тісто:
Змішую разом яйця, цукор, ванільний цукор, олію, йогурт. Всипаю борошно і розпушувач, замішую до однорідності тіста. У форму 25 см. викладаю пергамент, виливаю усе тісто.
Сирна начинка:
У мисці збиваю міксером сир з цукром та яйцем до однорідності. Викладаю сирну начинку акуратно на тісто ложкою, просто хаотично.

Поверх розкладаю шматочки персиків та посипаю мигдалевими пелюстками.

Тепер випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин. Можна за бажанням пиріг прикрасити цукровою пудрою, смачного!
