І торта не треба! Готую 4 рази на тиждень — «Золотий пиріг» за 30 хв

Приготую дуже ароматний пиріг з персиками за простим рецептом! Тісто дуже ніжне, а сирна начинка додає ще більшої ніжності і смакоти!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 2 яйця
  • 100 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 120 мл. олії
  • 120 г йогурту (натурального )
  • 200 г борошна
  • 10 г розпушувача

Сирна начинка:

  • 100 г сиру маскарпоне
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 яйце
  • 100 г персиків в сиропі
  • 20 г мигдалеві пелюстки

Приготування:

Тісто:

Змішую разом яйця, цукор, ванільний цукор, олію, йогурт. Всипаю борошно і розпушувач, замішую до однорідності тіста. У форму 25 см. викладаю пергамент, виливаю усе тісто.

Сирна начинка:

У мисці збиваю міксером сир з цукром та яйцем до однорідності. Викладаю сирну начинку акуратно на тісто ложкою, просто хаотично.

Поверх розкладаю шматочки персиків та посипаю мигдалевими пелюстками.

Тепер випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин. Можна за бажанням пиріг прикрасити цукровою пудрою, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *