Як з пекарні! — 20 років Булочки тільки так готую! Весь секрет в Моєму тісті

Приготую до чаю неймовірні, повітряні та дуже смачні рогалики з начинкою! Готуються з найпростіших продуктів! Ніжне тісто, яке буквально тане у роті.

Інгредієнти:

  • Молоко – 200 мл
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Дріжджі сухі – 1 ст. л.
  • Яйця – 1 шт. в тісто (+ 1 шт. для змащування рогаликів)
  • Олія – 30 мл в тісто (+ 3 ст. л. для змащування тіста)
  • Борошно – 400 г
  • Сіль – 1/2 ч. л.
  • Вершкове масло – для змащування тіста
  • Улюблене варення – для начинки

Приготування:

До молока додаю цукор, дріжджі та змішую. Додаю яйце, олію і змішую. Просіюю борошно, сіль, замішую тісто руками. Змащую олією тісто, кладу у миску, накриваю харчовою плівкою та залишаю на 40 хвилин.

Тісто ділю на 8 шматочків та формую кульки, розкачую в коржик і кожен змащую 1 ст. л. м’якого масла. Накладаю на нього інший коржик і так само змащую. Роблю так з усіма частинами, кладу у морозильну камеру на 20 хвилин.

Потім розкачую усі коржі разом в один великий пласт. Ділю на 16 трикутників та викладаю варення. Закручую рогалики.

Викладаю на деко від духовки з пергаментом. Змащую зверху рогалики збитим яйцем. Випікаю 10 хвилин у попередньо розігрітій духовці до 200 градусів. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *