Печу вже 3 раз за 2 дні! Рецепт від підписниці —печиво за 10 хв. Дуже добре і просте в приготуванні

Готую неймовірне апельсинове печиво за 10 хвилин! Простий і дуже смачний рецепт, тепер хочу готувати його щодня, так смачно!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошна 300 г
  • Сіль – дрібка
  • Розпушувач – 1/2 ч. л.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Вершкового масла – 100 г
  • Сметани 150 г
  • Яйце – 1 шт.

Апельсиновий крем:

  • Апельсини 2 шт. (450 г)
  • Цукру 100 г
  • Кукурудзяного крохмалю 30 г
  • Цукрова пудра – для прикраси

Приготування:

Апельсиновий крем:

У каструлю натираю на терці цедру з 1 апельсину. Тепер два апельсина очищаю від шкірки, нарізаю меншими шматочками і прокручую у блендері в однорідну масу. Вливаю цю масу у каструлю до цедри, всипаю цукор та крохмаль, перемішую. Ставлю на вогонь, постійно помішуючи, до загустіння маси. Перекладаю у миску, накриваю харчовою плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись.

Тісто:

Змішую борошно, сіль, розпушувач та ванільний цукор. Додаю шматочки масла, перетираю руками у крихту. Тоді додаю сметану та збите яйце і замішую тісто руками. Перекладаю тісто у миску і накриваю харчовою плівкою, кладу у холодильник на 30 хвилин.

Потім тісто ділю на 4 частини, розкачую у круглі пласти, нарізаю трикутники. Викладаю на край трикутників начинку, закручую рогалики.

Викладаю рогалики на форму для випікання застелену пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 30-35 хвилин. Готові і ще гарячі рогалики обвалюю у цукровій пудрі, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *