Салат «Катерина» — готую 4 день підряд. Дуже його люблю. Він смачніший за Цезар

Маю для вас дуже корисний рецепт салату, який готую вже декілька днів підряд! Родичі та сусіди просять ще! Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:

  • м’ясо курки (грудка) – 300 г
  • сир твердий – 100 г
  • огірки мариновані – 2 шт. (250 г)
  • кукурудза консервована – 250 г
  • цибуля – 1 шт.
  • печериці – 200 г
  • олія для обсмажування – по 0,5 ст. л.
  • майонез – 4 ст. л.
  • сіль – 1/3 ч. л.
  • перець чорний мелений – 1/4 ч. л.

Приготування:

Відварене м’ясо, твердий сир та мариновані огірки нарізаю квадратиками. Всипаю консервовану кукурудзу.

На розігрітій олії обжарюю дрібно порізану цибулю до прозорості. Додаю до цибулі гриби порізані кубиками та обжарюю 5-10 хвилин на середньому вогні до випарювання води. Охолоджую і кладу засмажку до салату.

Салат заправляю майонезом, сіль та перець.

Можна подавати до столу!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *