20 хвилин і яблучний пиріг готовий

Приготування цього ніжного яблучного пирога займає лише 20 хвилин. Ви можете насолоджуватися ним увесь вечір і залишити залишки на сніданок. Ця смачна випічка, просочена яблучним соком, порадує дітей та гостей і наповнить ваш дім чарівним ароматом дому. Готується просто; вам навіть не знадобиться міксер.

Необхідні інгредієнти:

  • Яйця – 5 шт.
  • Цукор – 150 г
  • Ванільний цукор
  • Сіль – 2-3 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Вершки – 3 столові ложки
  • Розпушувач – 10 г
  • Борошно – 1 склянка
  • Яблука – 4 шт.

Спосіб приготування:

Збийте яйця в глибокій мисці, потім змішайте з цукром і сіллю. Додайте розм’якшене, але не гаряче, масло. Потім додайте вершки та перемішайте.

Додайте ванільний цукор, просіяне борошно з розпушувачем і все перемішайте.

Очистіть яблука, дрібно наріжте їх і додайте до тіста. Ретельно перемішайте та вилийте у форму для запікання. Випікайте 20 хвилин у розігрітій духовці за температури 180 градусів Цельсія або доки тісто не застигне.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *