Найсмачніша Каша В світі — Каша як «Десерт». Мало хто знає цей Рецепт!

Готую гарбузову кашу з пшона. Ця гарбузова каша дуже здорова і смачна, і діти дуже подобаються. Каша готують легко, вона дуже смачна!

Інгредієнти:

  • Пшоно – 200 г
  • Гарбуз – 450 г
  • Сіль – 0,5 ч. л. (за смаком)
  • Цукор – 1 ст. л. (за смаком)
  • Вода – 300 мл.
  • Молоко – 300 мл.
  • Масло – 100 г

Приготування:

Пшоно промиваю чистою водою 2-3 рази, тоді заливаю окропом на 10 хвилин. Гарбуз нарізаю дрібними кубиками, кладу у каструлю. З проса зливаю воду, кладу у каструлю. Додаю сіль, цукор, воду, перемішую.

Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння, тоді зменшую вогонь на маленький. Варю під кришкою 10-15 хвилин до готовності гарбуза. Якщо вода швидко випарувалась, вливаю ще 50 мл води. Перевіряю гарбуз дерев’яною паличкою, він має бути м’якеньким. Тоді вливаю молоко, перемішую, варю ще 15 хвилин під кришкою. Час від часу перемішую, щоб каша не пригоріла. Потім додаю масло, перемішую, щоб воно розтопилось, варю 2 хвилини під кришкою.

Забираю кашу з вогню, накриваю кришкою та рушником і залишаю на 15 хвилин, щоб вона настоялась. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *