«Ангельський пиріг»: печу 3 рази на тиждень. Не можу зупинитись — бо дуже смачно

Випікаю цей неймовірний пиріг 3 рази на тиждень, такий смачний! Готую дуже просто, а смак перевершує усі очікування!

Інгредієнти:

Тісто:

  • яйця 3 шт.
  • сіль щіпка
  • цукру 180 г
  • ванілін 8 г
  • кефір 120 мл
  • олія 120 мл
  • розпушувач 1 ст. л.
  • борошно 280 г

Крем:

  • вершковий сир 300 г
  • цукрова пудра 3 ст. л.
  • яйце 1 шт.
  • вишня (у мене заморожена)
  • цукрова пудра для прикраси

Приготування:

Тісто:

Міксером змішую яйця з сіллю до піни. Тепер всипаю поступово цукор, замішую. Додаю ванілін, кефір, олію і замішую. Всипаю борошно і розпушувач, замішую до однорідності тіста.

Крем:

Всипаю цукор до сиру, додаю яйце, замішую лопаткою до однорідності. У форму для випікання з пергаментом викладаю тісто. Роблю зверху сіточку кондитерським мішком з кремом. Викладаю вишні.

Випікаю пиріг у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці до золотистої скоринки. Готовий пиріг повністю охолоджую. Після повного охолодження зверху посипаю цукровою пудрою. Смачного вам!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *