Випікаю цей неймовірний пиріг 3 рази на тиждень, такий смачний! Готую дуже просто, а смак перевершує усі очікування!
Інгредієнти:
Тісто:
- яйця 3 шт.
- сіль щіпка
- цукру 180 г
- ванілін 8 г
- кефір 120 мл
- олія 120 мл
- розпушувач 1 ст. л.
- борошно 280 г
Крем:
- вершковий сир 300 г
- цукрова пудра 3 ст. л.
- яйце 1 шт.
- вишня (у мене заморожена)
- цукрова пудра для прикраси
Приготування:
Тісто:
Міксером змішую яйця з сіллю до піни. Тепер всипаю поступово цукор, замішую. Додаю ванілін, кефір, олію і замішую. Всипаю борошно і розпушувач, замішую до однорідності тіста.

Крем:
Всипаю цукор до сиру, додаю яйце, замішую лопаткою до однорідності. У форму для випікання з пергаментом викладаю тісто. Роблю зверху сіточку кондитерським мішком з кремом. Викладаю вишні.

Випікаю пиріг у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці до золотистої скоринки. Готовий пиріг повністю охолоджую. Після повного охолодження зверху посипаю цукровою пудрою. Смачного вам!
