«Кавовий десерт» за 5 хвилин. Без випічки і «по кишені пенсіонерам»

Спробуйте приготувати цей ніжний кавовий десерт із желатином, сметаною та печивом — всього за кілька хвилин! Він легкий, ароматний, має приємну кавову гірчинку і чудово підходить як холодний десерт до чаю чи кави. А головне — готується без випічки і з доступних продуктів.

Інгредієнти:

  • MacCoffee — 4 п. + Окріп — 200 мл
  • Желатин — 25 г + Холодна вода — 50 мл
  • Сметана — за смаком
  • Цукрова пудра — за смаком
  • Печиво — для основи чи декору

Приготування:

MacCoffee розводжу окропом, перемішую і залишаю охолоджуватись.

В окремій мисці змішую желатин з холодною водою і також залишаю, щоб він набухнув. У великій мисці змішую сметану та цукрову пудру.

Тепер до сметану вливаю охолоджене MacCoffee, перемішую. Желатин розтоплюю в мікрохвильовій печі, вливаю до маси і перемішую.

Форму де буду збирати торт застеляю харчовою плівкою, на дно кладу печиво, вливаю усю масу. Накриваю харчовою плівкою і відправляю у холодильник на цілу ніч, можна мінімум на 5 годин.

Нарізаю та смакую з чаєм!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *