Салат «Каприз» — в 100 разів смачніший за Шубу і Мімозу. Готую на усі свята і застілля

Приготую дуже смачний салат «Каприз» на вечерю для родичів! Мої гості від нього були у захваті! Просили добавки та рецепт!

Інгредієнти:

  • свиняча печінка відварена 300 г
  • цибуля 2 шт.
  • морква 1 шт.
  • олія для обсмажування
  • огірок маринований 3 шт.
  • яйця варені 3 шт.
  • майонез
  • сіль, перець чорний мелений

Приготування:

Печінку натираю на грубій терці, викладаю першим шаром салату, покриваю сіточкою із майонезу.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую до прозорості дрібно порізану цибулю. Додаю моркву терту на терці, обсмажую все декілька хвилин. Охолоджую в окремій мисці, тоді викладаю на салат, покриваю сіточкою із майонезу. Далі смужками нарізаю огірок, покриваю сіточкою із майонезу. Тоді викладаю зварені яєчні білки, які натираю на терці.

Прикрашаю салат тертими жовтками, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *