Готую смачний кабачковий тортик з дуже смачною начинкою! Готується легко, результат вас порадує. Мене вся родина хвалила і просила рецепт!
Інгредієнти:
Кабачкові млинці:
- кабачок 1 шт.
- морква 1 шт.
- яйця 4 шт.
- сіль 0,5 ч. л.
- манна крупа 50 г
- борошно 200 г
- молоко 400 г
- куркума за бажанням
- олія
Начинка:
- копчена ковбаса
- плавлені сирки 2 шт.
- часник 2 зуб.
- зелена цибуля за смаком
- кріп за смаком
- сіль за смаком
- майонез 3 ст. л.
Приготування:
Кабачкові млинці:
Натираю на терці кабачок та моркву у глибоку миску. Додаю збите яйця з сіллю, перемішую. Всипаю манну крупу та борошно в декілька етапів, перемішую до однорідності. Вливаю молоко та перемішую. Всипаю куркуму, перемішую.
Змащую олією сковорідку перед першим млинцем і обсмажую млинці з обох боків до золотистості класичним способом. Складаю всі кабачкові млинці один на одного, зверху кладу тарілку і обрізаю краї, щоб зробити млинці круглими і вийшов гарний торт.

Начинка:
Ковбасу, плавлені сирки натираю на терці у глибоку миску. Витискаю часник через прес. Нарізаю дрібно зелену цибулю, кріп. Також додаю відрізані залишки кабачкових млинців. Підсолюю, додаю майонез, перемішую. Складаю торт, викладаючи на кожен кабачковий млинець начинку.

Прикрашаю помідорами та зеленню, смачного!
