Маю для вас рецепт ідеального чізкейку з соковитою вишнею! Готую без духовки всього за 30 хвилин, який рецепт може бути кращим!
Інгредієнти:
Пісочне тісто:
- 250 г пісочного печива
- 100 г вершкового масла розтопленого
Крем:
- 25 г желатину + 100 г води
- 400 г кисломолочного сиру (5%)
- 280 г сметани (15%)
- 70 г цукру
- 15 г ванільного цукру
Вишнева начинка:
- 400 г вишень (без кісточок) разом з компотом
- 50 г цукру
- 3 ч. л. крохмалю
Приготування:
Пісочне тісто:
В блендері перетворюю печиво в крихту. Додаю розтоплене вершкове масло і вимішую. Форму 21 см. застеляю пергаментом, всипаю крихту і вирівнюю та втрамбовую дно. Кладу форму в холодильник на 10 хвилин.

Крем:
У мисочці маленькій заливаю желатин водою, вимішую і залишаю набухати. В окремій більшій мисці змішую сир зі сметаною, цукром, ванільним цукром. Цю масу перебиваю блендером до однорідності. Розтоплюю желатин в мікрохвильовій печі 20 секунд, вливаю до сирної маси, вимішую вінчиком. Крем переливаю в форму і розрівнюю. Залишаю застигати на 10 хвилин.
Вишнева начинка:
Беру каструлю з товстим дном. Кладу вишні разом з компотом, всипаю цукор, додаю крохмаль. Проварюю на вогні, перемішуючи до густої маси. Тоді вимикаю вогонь і даю охолонути. Викладаю вишневу начинку на крем, розрівнюю і залишаю застигати на 1-2 години.

Смачного!
