За 30 хв Без духовки! Готувала Свекрусі на іменини – Дуже мене хвалила.

Маю для вас рецепт ідеального чізкейку з соковитою вишнею! Готую без духовки всього за 30 хвилин, який рецепт може бути кращим!

Інгредієнти:

Пісочне тісто:

  • 250 г пісочного печива
  • 100 г вершкового масла розтопленого

Крем:

  • 25 г желатину + 100 г води
  • 400 г кисломолочного сиру (5%)
  • 280 г сметани (15%)
  • 70 г  цукру
  • 15 г ванільного цукру

Вишнева начинка:

  • 400 г вишень (без кісточок) разом з компотом
  • 50 г цукру
  • 3 ч. л. крохмалю

Приготування:

Пісочне тісто:

В блендері перетворюю печиво в крихту. Додаю розтоплене вершкове масло і вимішую. Форму 21 см. застеляю пергаментом, всипаю крихту і вирівнюю та втрамбовую дно. Кладу форму в холодильник на 10 хвилин.

Крем:

У мисочці маленькій заливаю желатин водою, вимішую і залишаю набухати. В окремій більшій мисці змішую сир зі сметаною, цукром, ванільним цукром. Цю масу перебиваю блендером до однорідності. Розтоплюю желатин в мікрохвильовій печі 20 секунд, вливаю до сирної маси, вимішую вінчиком. Крем переливаю в форму і розрівнюю. Залишаю застигати на 10 хвилин.

Вишнева начинка:

Беру каструлю з товстим дном. Кладу вишні разом з компотом, всипаю цукор, додаю крохмаль. Проварюю на вогні, перемішуючи до густої маси. Тоді вимикаю вогонь і даю охолонути. Викладаю вишневу начинку на крем, розрівнюю і залишаю застигати на 1-2 години.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *