7 років я шукала цей рецепт! Млинці «Шістсот» — готую з начинкою, про яку мало хто знає

Приготую найвдаліші млинці з усіх, що я знаю. Саме за таким методом приготування млинці виходять просто неймовірні! Всі у захваті!

Інгредієнти:

Млинці:

  • яйця – 3 шт.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1,5 ст. л.
  • молоко – 500 мл
  • борошно – 250 г
  • окріп – 150 мл
  • олія – 3 ст. л.

Начинка:

  • сир кисломолочний- 400 г
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 90 г
  • кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.
  • вершкове масло розтоплене – 40 г
  • родзинки – за смаком

Приготування:

Млинці:

Збиваю вінчиком яйця, сіль та цукор. Вливаю 250 мл молока, змішую. Висипаю борошно, замішую. Вливаю залишки молока, додаю окріп, олію і знову перемішую. Залишаю тісто на 15 хвилин, а потім обсмажую у сковорідці тонкі млинці.

Начинка:

Змішую сир з яйцем, цукром, крохмалем та розтопленим маслом. Запарюю родзинки і додаю їх у начинку.

Викладаю начинку на кожен млинець, скручую в трубочки і розрізаю навпіл. Змащую форму для запікання маслом, викладаю млинці. Змащую їх зверху маслом, накриваю фольгою і випікаю при 180 градусах 30 хвилин. Потім подаю з сметанкою та улюбленими ягодами!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *