Готую мій улюблений тортик за 10 хвилин! Чоловік і діти у захваті, просять ще і ще шматочок до чаю! Ділюсь, дівчатка, з вами!
Інгредієнти:
Корж:
- кисломолочний сир 180 г
- яйце 1 шт.
- цукор 100 г
- дрібка солі
- борошно 200 г
- сода 0,5 ч. л.
Крем:
- яйця 2 шт.
- цукор 150 г
- крохмаль 2 ст. л.
- молоко 200 мл
- сметана 300 г
- вершкове масло 70 г
- розтоплений шоколад (для прикраси)
Приготування:
Корж:
Кладу у глибоку миску кисломолочний сир, яйце, цукор, сіль, змішую. Просіюю борошно та всипаю соду, замішую тісто руками.
Тепер ділю на 8 рівних частин, формую кульки, розкачую в круглі пласти. Викладаю на деко застелене пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 200 градусів по 6 хвилин. Охолоджую коржі, обрізаю діаметром 20 см. Обрізки перетворюю на крихту, якою буду прикрашати тортик.

Крем:
Змішую яйця, цукор, крохмаль, у каструлі з товстим дном. Додаю молоко, сметану, перемішую. Каструлю ставлю на вогонь, помішуючи, до густого крему. Забираю з вогню, додаю м’яке вершкове масло, перемішую. Кладу крем у миску, накриваю плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись. Потім коли крем охолоне, перемащую усі коржі, верх та боки торта також.

Прикрашаю боки крихтою і зверху розтопленим шоколадом.
