Готую сьогодні з вами, дівчатка, улюблений вершковий суп з грибами і вермішеллю. Ви будете готувати його знову і знову, нереально смачний!
Інгредієнти:
- картопля – 400-500 г
- гриби печериці – 400-500 г
- цибуля – 100 г
- морква – 100 г
- сирок плавлений – 180 г
- вермішель – 40 г
- сіль, спеції – за смаком
- петрушка – за смаком
- олія – 5 ст. л. (для обсмажування)
- масло вершкове – 30 г (для обсмажування)
Приготування:
Картоплю очищаю і нарізаю шматочками, відварюю у підсоленій воді до готовності, перетворюю на пюре прямо у каструлі.

Обжарюю на сухій сковорідці гриби порізані шматочками до випаровування рідини. Додаю вершкове масло, підсмажую до золотистості. Перекладаю гриби у суп до картопляного пюре. Беру окремо сковорідку. У ній розігріваю олію і трішки масла, обсмажую до прозорості дрібно порізану цибулю. Додаю моркву терту на терці, обсмажую все декілька хвилин. Кладу засмажку у каструлю. Вливаю ще у суп ще кип’яток, перемішую. Додаю плавлені сирки, перемішую і розтоплюю їх.

Коли плавлені сирки розплавляться, додаю вермішель, варю до готовності. За 5 хвилин до кінця додаю сіль, спеції, зелень, перемішую. Смачного!
