Яка кава містить токсичні залишки? 60 мільйонів споживачів розкривають дивовижне відкриття!

Ви коли-небудь замислювалися, що насправді міститься у вашій чашці кави?

Журнал « 60 мільйонів споживачів» опублікував нове дослідження на цю тему, і результати досить вражаючі!

Еспресо, американо чи лате… 

кава є найпопулярнішим напоєм після води для 80% французів. 

Капсульована чи мелена кава, форма не має значення, головне, щоб вона була смачною!

А як щодо її складу? Останнє опитування, проведене споживчим журналом «60 Millions de Consommateurs», досліджувало, що ховається за цим гірким та бадьорим напоєм, який так люблять. І гарна новина … усі системи відповідають вимогам щодо залишків пестицидів  ! Дійсно, аналізи є переконливими: 100% протестованих кав не містили слідів цих пестицидів . Давайте розглянемо це уважніше!

Чи містить кава пестициди?

Якою б дивною не здавалася ця інформація, згідно з дослідженням, проведеним 60 мільйонами споживачів , у різних марках та сортах кави не було виявлено слідів залишків пестицидів . Однак цю гарну новину потрібно уточнити, оскільки, як пояснюється в дослідженні, неможливо остаточно підтвердити , чи використовувалися хімічні речовини на початку вирощування кавового дерева , за винятком органічного сектору, який підлягає суворим стандартам. Однак, хоча хімічні речовини часто використовуються на практиці, споживач справді не отримує жодних залишків … Отже, що може бути причиною цього? Пояснимо.

Чому кава не містить залишків пестицидів?

Залишки пестицидів у свіжих кавових зернах усуваються під час вирішального етапу виробництва кави: обсмажування  ! Як показує дослідження, вплив високих температур (близько 200°C) на зерна руйнує будь-які частинки пестицидів, що використовуються під час вирощування кави . Хоча цей етап обсмажування має значну перевагу в ефективному знищенні всіх молекул пестицидів , його головним недоліком є ​​утворення поліциклічних ароматичних вуглеводнів (ПАВ).

Ці природні компоненти вугілля та нафти утворюються внаслідок неповного згоряння органічних матеріалів, таких як тютюн або, в даному випадку, кава. Однак слід зазначити, що рівень їх концентрації у випадку кави регулюється, і що більшість проаналізованих продуктів показують дуже низький рівень  ! Тож ви можете насолоджуватися кавою , як звичайною , так і органічною , з повним спокоєм.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *