8 переваг яблук для схуднення

Це квінтесенція фрукта для дієти. І не без підстав!

Дієтологи захоплено говорять про його користь для здоров’я та схуднення.

Відкрийте для себе всі причини насолоджуватися ним.

Яблуко – це справді «чарівний» фрукт , який поєднує в собі всі переваги для схуднення, як детально описала Еліза Клото, дієтолог з Порніше .

Це допомагає зберегти наші м’язи : завдяки урсоловій кислоті (що міститься в шкірці) – сполуці

яка стимулює м’язові гормони для підтримки м’язової маси. Але яблука не замінять фізичних вправ!

Він детоксифікує : високий вміст нерозчинної клітковини (корисної для травлення) допомагає «очистити травну систему».

Але будьте обережні, сік не містить клітковини!

Він має антихолестериновий ефект : високий вміст розчинної клітковини зменшує всмоктування холестерину та ліпідів у кишечнику. Жуйте його зі шкіркою, щоб отримати повну користь.

Він низькокалорійний : це один з найлегших фруктів. Фактично, він містить лише 50 ккал на 100 г, або 90 ккал у яблуці. Ідеальна закуска!

Він втамовує спрагу : оскільки містить 85% води, він сприяє споживанню гідратації, але не забувайте пити все одно.

Це пригнічує апетит : якщо почати трапезу з яблука, це зменшить ваш апетит . Тоді легше з’їсти менше за столом, оскільки це сприяє відчуттю ситості . Корисно знати: пектини в яблуках – це волокна, які утворюють у шлунку своєрідний гель, що пригнічує апетит. Крім того, вживання яблука вимагає жування, що сприяє відчуттю ситості.

Він містить антиоксиданти, що містяться в його шкірці: він багатий на них (особливо поліфеноли). Ці молекули допомагають нам боротися з оксидативним стресом, який атакує наш організм. Якщо ви збираєтеся їсти його зі шкіркою, то він має бути органічним.

Він має низький глікемічний індекс (ГІ), тобто не викликає різкого підвищення рівня цукру (глюкози) в крові. Ще одна гарантія від почуття голоду ! Це допоможе вам залишатися ситим до обіду чи вечері.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *