Грецький салат з куркою та 200 г цацикі

Інгредієнти


• 2-3 зубчики часнику


• 2 1/2 столові ложки оливкової олії


• 6 столових ложок натурального йогурту


• 1/2 лимона, вичавленого
• 1 чайна ложка орегано
• 500 г курячого філе
• 2 огірки
• 200 г помідорів (наприклад, помідорів чері)
• 200 г цацикі
• сіль і перець
• За бажанням: кріп

Приготування
1. Приготуйте маринад:
Спочатку очистіть і дрібно наріжте часник. Потім у мисці змішайте часник з 2 столовими ложками оливкової олії, 4 столовими ложками натурального йогурту, лимонним соком та орегано. Приправте сіллю та перцем за смаком.
2. Замаринуйте курку:
Ретельно обваляйте філе курячої грудки в маринаді та маринуйте в холодильнику щонайменше 30 хвилин. Це збереже м’ясо соковитим та ароматним.
3. Підготуйте овочі
: Тим часом помийте огірки та помідори. Наріжте огірки кубиками, а помідори чері розріжте навпіл. Змішайте нарізані кубиками огірки з рештою 2 столовими ложками йогурту та 1/2 столової ложки оливкової олії та приправте сіллю, перцем та кропом за смаком.
4. Смажте курку:
Розігрійте трохи оливкової олії у великій сковороді. Злийте мариноване філе курячої грудки та додайте його на сковороду. Смажте з обох боків до хрусткої скоринки та готовності.
5. Приготуйте салат.
Наріжте смажену курку на шматочки та змішайте її з підготовленими овочами та дзадзикі в мисці. Ретельно перемішайте та подавайте на тарілках.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *