Дівчата, це дуже смачно, просто і швидко!
Будуть у захваті усі ваші гості!
Одразу закохалася в цей салат з першого шматочку!
Інгредієнти:
- гриби печериці 500 г
- картопля відварена 4 шт.
- куряче філе відварене 1 шт.
- яйця варені 4 шт.
- пекінська капуста
- сир твердий 100 г
- сіль, перець за смаком
- майонез
Маринад цибулі:
- цибуля 1 шт.
- 1 ч. л. солі
- 2 ч. л. цукру
- 1 ст. л. оцту 9%
- 3 ст. л. води
Приготування:
Спочатку замариную цибульку, нарізаю її півкільцями, всипаю сіль, цукор, вливаю оцет і воду. Залишаю на 10-15 хвилин. Обсмажую до золотистості гриби порізані пластинками на олії, охолоджую у мисці.
Картоплю натираю на терці, викладаю першим шаром салату на тарілку, посипаю сіллю і перцем, поливаю майонезом. Далі смажені гриби, маринована цибуля і сіточка із майонезу.

Далі курка порізана соломкою, сіль, перець, поливаю майонезом. Тоді на терці натираю яйця, посипаю сіллю і перцем, поливаю майонезом.

Капусту шаткую, викладаю на салат, поливаю майонезом. На останній шар салату натираю твердий сир на терці, прикрашаю зеленню!
