Сьогодні я готую смачну запіканку з картоплі та яєць.
Ніжна запіканка всередині і хрустка зовні.
Цей рецепт картоплі обов’язково сподобається вашій родині!
Інгредієнти:
- 3 картоплини (400 г)
- 3 яйця
- петрушка 1 пучок
- сіль, майоран, чорний перець за смаком
- олія та вершкове масло для обсмажування
- 5 скибочок сиру
Приготування:
Картоплю натираю на терці, заливаю у мисці холодною водою та залишаю на декілька хвилин. Потім зливаю через сито і відтискаю руками від рідини.
У сковорідці розігріваю олію та вершкове масло, викладаю рівно частину картоплі, розрівнюю її по сковорідці, зверху солю.

В окремій мисці збиваю виделкою яйця з майораном, чорним перцем, всипаю подрібнену петрушку. Вливаю цю масу у сковорідку та викладаю зверху пластинки сиру.

Одразу зверху кладу другу частину картоплі, солю її. Накриваю кришкою і смажу 7 хвилин. Потім за допомогою тарілки перевертаю, знову накриваю кришкою і смажу ще 5 хвилин. Смачного!
