За 10 хв. Коли гості на порозі! Без випічки! Цей «Шикарний» торт готую дуже просто

Готую неймовірно смачний десерт без борошна і вершків!

Мій улюблений, найніжніший і вологий шоколадний торт!

Всі просять ще і ще шматочок!

Інгредієнти:

Білий крем:

  • 5 яєчних жовтків
  • 30 г цукру
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 30 г кукурудзяного крохмалю
  • 500 мл молока
  • 120 г м’якого вершкового масла

Шоколадний крем:

  • 40 г цукру
  • 30 г какао
  • 20 г кукурудзяного крохмалю
  • 350 мл молока
  • 80 г чорного шоколаду

Пісочне тісто:

  • 200 г печива
  • 20 г какао
  • 70 г розтопленого вершкового масла

Приготування:

Білий крем:

У каструлі з товстим дном змішую жовтки з цукром, ванільним цукром і крохмалем. Вливаю молоко і замішую. Ставлю на вогонь і постійно помішуючи, варю до загустіння. Кладу крем у миску, накриваю плівкою та залишаю до повного охолодження. Потім м’яке масло збиваю міксером до пишності. Поступово додаю охолоджену кремову масу. Збиваю до однорідності крему.

Шоколадний крем:

Цукор, какао і крохмаль всипаю у каструлю, змішую. Вливаю молоко і перемішую до однорідності. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння. Не забуваю постійно помішувати. Нарізаю шматочками шоколад, кладу у каструлю і варю до повного розчинення і загустіння. З каструлю перекладаю у миску, накриваю плівкою та залишаю до повного охолодження.

Пісочне тісто:

Подрібнюю у крихту блендером печиво, додаю какао і замішую. Вливаю розтоплене масло і перемішую. У форму, де буду збирати торт, викладаю рівно половину пісочного тіста.

Зверху кладу рівно половину шоколадного крему. На верху викладаю половину білого крему. Поверх білого крему викладаю другу частину пісочного тіста. Тепер викладаю другу частину шоколадного і білого крему, усе гарно розрівнюю. Я прикрашаю пісочним тістом. І викладаю через кондитерський мішок шоколадний крем. Ставлю в холодильник на декілька годин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *