Вечеря «на вихідні» – мої рідні постійно просять це «гаряче». Ваша сімʼя точно оцінить

Обожнюю готувати цю запіканку, бо це неймовірна смакота!

Млинці з м’ясом в сирній заливці.

Точно оцінить уся сім’я!

Інгредієнти:

Млинці:

  • Яйця 5 шт.
  • Сіль 0,3 ч. л.
  • Цукор 0,5 ч. л.
  • Молоко тепле 500 мл.
  • Борошно 250-300 г
  • Вода гаряча 200 мл
  • Олія 50 мл

Начинка:

  • Фарш свинячий 400-500 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Вода холодна 100 мл

Заливка:

  • Яйця 3 шт.
  • Сіль 0,3 г
  • Борошно 1 ст. л.
  • Молоко 100 мл
  • Сир 100 г
  • Олія для смаження

Приготування:

Млинці:

Змішую яйця з сіллю та цукром, вливаю молоко, перемішую. Просіюю частинами борошно і замішую до однорідності. В кінці доливаю олію та воду. Змащую сковорідку олією, розігріваю та смажу млинці з обох сторін.

Начинка:

Натираю на терці цибулю, кладу до фаршу. Додаю сіль та перець за смаком, перемішую. Вливаю воду, замішую руками. Розрізаю млинці навпіл і викладаю начинку, закручую млинці. Розігріваю олію та обжарюю закручені млинці з обох сторін.

Заливка:

Збиваю яйця з сіллю, додаю борошно, перемішую до однорідності. Вливаю молоко, перемішую. Також всипаю більшу частину натертого на терці сиру.

Викладаю смажені млинці у форму для запікання, поливаю заливкою, досипаю зверху ще натертого сиру. Ставлю у духовку при температурі 200 градусів на 15 хвилин. Несу смакувати до столу!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *