Весь під’їзд запитував рецепт! Найшла його в Старій газеті – їм і не можу наїстись

Мій улюблений рецепт, раз приготувала і тепер готую його дуже часто!

Так смачно і просто готується!

Всі сусіди були в захваті, навчила і їх так готувати!

Інгредієнти:

  • картопля 4 шт.
  • кефір 400 г
  • яйця 2 шт.
  • сіль 1 ч. л.
  • борошно 400 г
  • сода 1 ч. л.
  • цибуля 1 шт. (смажена до золотистості на олії)
  • олія для смаження

Приготування:

Очищену картоплю нарізаю дрібними кубиками. Кладу у каструлю, заливаю водою, солю та відварюю до готовності. Тим часом в окремій мисці змішую кефір, яйця, сіль, борошно та соду. Додаю картоплю та смажену золотисту цибулю, перемішую.

На сковорідці розігріваю олію. Викладаю порційно масу, обсмажую з обох боків до золотистості.

Несу смакувати до столу!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *